Lirik Lagu Yayan Jatnika – Mawar Bodas Lyrics

Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing

Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang

Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Yayan Jatnika lyrics

Bagikan Lirik Lagu Yayan Jatnika – Mawar Bodas Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google