Lirik Lagu Yayan Jatnika – Duriat Lyrics

Dina hate kuring anjeun cicing
Dina hate anjeun kuring cicing
Bener-bener henteu bisa ngejat
Dibeungkeut ku tali duriat

Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling neangan lawang
Pating kaletrok kana panto hate
Tapi ku urang teu dipalire

Duriat teu bisa digantian ku rupa
Duriat teu bisa dihilian ku harta
Duriat teu bisa di aya-aya
Duriat datang na heunteu kapaksa

Dikotretkeun dina hate tidituna
Diguratkeun dina rasa tidituna
Dibuka di baca ku urang duaan
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Yayan Jatnika lyrics

Bagikan Lirik Lagu Yayan Jatnika – Duriat Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google