Lirik Lagu Yayan Jatnika – Bentang Manglayang Lyrics

Bentang luhureun manglayang
Ting kareutip anteung ngiceupan
Kamari peuting ayeuna
Bentang rapang lobana angger sarua

Handapeun bentang manglayang
Manehna keur ngadagoan
Nanggeuy saruntuyan bentang
Meunang mipit ti luhur Gunung Manglayang

Weungi enjing nun……
Urang peutik ku dua-an
Urang runtuy nun…..
Keur kongkoyang pangantenan

Weungi ieu wayah na urang paanggang
Tapi soca tangtos sami keur milang bentang manglayang

Bentang luhureun manglayang
Ting kareutip anteung ngiceupan
Kamari peuting ayeuna
Bentang rapang lobana angger sarua

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Yayan Jatnika lyrics

Bagikan Lirik Lagu Yayan Jatnika – Bentang Manglayang Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google