Lirik Lagu Wiwik Sagita – Oplosan (Banyu Setan) Lyrics

opo orak eman duite gawe tuku banyu setan
opo orak mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran.
ojo di teruske mendeme
mergo orak ono untunge.
yo cepet lerenono mendemmu
ben dowo umurmu.

reff

oplosan.oplosan.oplosan.
sawangen kae kanca kancamu akeh do poda gelempangan
ugo akeh sing kelesetan di tumpaake ambulan.
yo wes cukup anggonmu mendem
yo wes cukup anggonmu gendeng.
do mari mario yo leren lerenno
ojo di terus terusno

reff

tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
emanen nyawamu ojo mbok terus teruske mergane orak ono gunane.
Oplosan oplosan oplosan.
opo orak eman duite gawe tuku banyu setan
opo orak mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran.
ojo di teruske mendeme
mergo orak ono untunge.
yo cepet lerenono mendemmu
ben dowo umurmu.
oplosan.oplosan.oplosan

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Wiwik Sagita lyrics

Bagikan Lirik Lagu Wiwik Sagita – Oplosan (Banyu Setan) Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google