Lirik Lagu Wiwid W feat Maratus & Ida Ayu – Pepeling Lyrics

Wis wancine tansah dielingake
Wis wancine podo nindaake
Adzan wus kumandhang wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanthi istiqomah lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama’ah

Subuh Luhur lan ‘Asar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Maghrib lan ‘Isya’ jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonya mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepengin mbesok munggah suargo

reff :
kembali ke atas…

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Lihat kumpulan Lirik Lagu Wiwid W lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Wiwid W feat Maratus & Ida Ayu – Pepeling Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Wiwid W, chord gitar atau kord kunci gitar Wiwid W, link 4shared free download gratis mp3 Wiwid W feat Maratus & Ida Ayu – Pepeling gratis dan download gratis ringtone midi lagu Wiwid W dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.