Lirik Lagu Wiwid W – Bojoku Nakal Lyrics

Bojoku nakal saiki
Ra tau muleh ning omah
Gawene mabuk mabukan
Ora mikirake pegawean

Aku nggak kuat
Aku nggak tahan
Penak pilih urip dewean

http://meliriklagu.com

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Anak bojo ra dipikiri
Saiki jarang mbelanjani

reff :
Tak jaluk..mikiro…
Karo a…nak ndiko
Elingo…tobato…
Ojo mung gawe dosa

kembali ke atas..bojoku nakal…

Lihat kumpulan Lirik Lagu Wiwid W lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Wiwid W – Bojoku Nakal Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.