Lirik Lagu Wiwid W – Bojoku Nakal Lyrics

Bojoku nakal saiki
Ra tau muleh ning omah
Gawene mabuk mabukan
Ora mikirake pegawean

Aku nggak kuat
Aku nggak tahan
Penak pilih urip dewean

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Anak bojo ra dipikiri
Saiki jarang mbelanjani

reff :
Tak jaluk..mikiro…
Karo a…nak ndiko
Elingo…tobato…
Ojo mung gawe dosa

kembali ke atas..bojoku nakal…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Wiwid W lyrics

Bagikan Lirik Lagu Wiwid W – Bojoku Nakal Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google