Lirik Lagu Wina – Budak Saha Lyrics

Dipikir siang jeung weungi
Hirup teh naha nyorangan
Dirasa rasa da puguh aya nu boga
Ema bapa anjeun dimana

Teu sangka ku nasib diri
Hirup teh pahat tulalis
Lami gede cicing di yayasan
Ema bapa anjeun dimana

Duh gusti…
Ari abdi budak saha
Teu puguh laratannana
batin ceurik balilihan

Ari abdi budak saha
Ieu hate terus tumanya
Na dimana anu ngandung
Na dimana nu ngayuga

Ari abdi budak saha
ieu hate terus tumanya
Na dimana ari indung
Na dimana ari bapa

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Wina lyrics

Bagikan Lirik Lagu Wina – Budak Saha Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google