Lirik Lagu Warung Pojok (Lagu Daerah Jawa Barat) Lyrics

Akeh wong padha kedanan masakan,
akeh wong padha kelingan pelayan
Ora klalen kesopanan ning sekabeh lelangganan

Yen balik tas jalan-jalan mingguan
mumpung bae tas gajian kaulan
Warung Pojok go ampiran etung-etung ke kenalan
Tobat dhendhenge emi rebuse,
Sega gorenge dhaginge gedhe gedhe

Adhuh kopie, tobat bukete
Adhuh manise persis kaya pelayane
Pura-pura mata mlirik meng dhuwur
padhahal ati ketarik lan ngawur
Nginum kopi mencok nyembur kesebab
nyasar meng cungur
Tobat dhendhenge emi rebuse
Sega gorenge dhaginge gedhe gedhe
Adhuh kopie tobat bukete
Adhuh manise persis kaya pelayane

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Jawa Barat lyrics

Bagikan Lirik Lagu Warung Pojok (Lagu Daerah Jawa Barat) Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google