Lirik Lagu Waljinah – Walang Kekek Lyrics

Walang kekek menclok ning tembok
Mabur maneh meclok ning pari
Ojo ngenyek yo mas,karo wong wedok
Yen ditinggal lungo setengah mati

E…ya..ye
Ya ye..ya eya..yae..yai yaiyo..yaiyo..

Manuk sriti kecemplung banyu
Bengi ngimpi awan ketemu
Walang abang ning koro
Walang biru walange putih

Bujang maneh yo mas, ora ngluyuro
Sing wis duwe putu ra tau muleh
E…ya..ye
Ya ye..ya eya..yae..yai yaiyo..yaiyo..

Biso nggambang mas, ora biso nyuling
Biso nyawang, ora biso nyanding

Walang ireng mabur brengengeng
Walang ireng dowo suthange
Yen podo seneng yo mas ojo mung mandeng
Golek ono ngendi omahe

E…ya..ye
Ya ye..ya eya..yae..yai yaiyo..yaiyo..
Biso nggambang mas, ora biso ndemung
Biso nyawang, ora wani nembung

reff :

Walang kekek walange kayu
Walang kayu tibo ning lemah
Yen kepingin yo mas,arep melu aku
Yeng mung trimo tak kon njogo omah

E…ya..ye
Ya ye..ya eya..yae..yai yaiyo..yaiyo..
Andheng andheng ono pilingan
Ojo dipandheng mundak kelingan

Walang kekek menclok ning tampah
Mabur mrene menclok wit pete
Sumengkemo mring gusti Alloh
Nindak ake dawuh dawuhe

E…ya..ye
Ya ye..ya eya..yae..yai yaiyo..yaiyo..
Walang kekek menclok ning tali
Limang wektu ojo nganti lali

E…ya..ye
Ya ye..ya eya..yae..yai yaiyo..yaiyo..
Walang kekek walange kadhung
Walang kekek sampun rampung

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Waljinah lyrics

Bagikan Lirik Lagu Waljinah – Walang Kekek Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google