Lirik Lagu Waljinah – Pamitan Lyrics

Lilalono pamit mulih
Mesti kulo yen dede jodone
Mugo enggal antuk sulih
Wong sing biso ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko wong sing tak tresnani
Nanging bade kados pundi
Wong kawulo sak dremo nglampahi

Mung semene atur puji kario raharjo
Sak pungkure ojo lali asring kirim warto
Eman eman mbenjang ndiko
Yen to nganti digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
Yen to nganti mung di sio sio

reff :

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko wong sing tak tresnani
Nanging bade kados pundi
Wong kawulo sak dremo nglampahi

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Waljinah lyrics

Bagikan Lirik Lagu Waljinah – Pamitan Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google