Lirik Lagu Waljinah – Pamitan Lyrics

Lilalono pamit mulih
Mesti kulo yen dede jodone
Mugo enggal antuk sulih
Wong sing biso ngladeni slirane

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko wong sing tak tresnani
Nanging bade kados pundi
Wong kawulo sak dremo nglampahi

Mung semene atur puji kario raharjo
Sak pungkure ojo lali asring kirim warto
Eman eman mbenjang ndiko
Yen to nganti digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
Yen to nganti mung di sio sio

reff :

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko wong sing tak tresnani
Nanging bade kados pundi
Wong kawulo sak dremo nglampahi

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Waljinah lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Waljinah – Pamitan Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Waljinah, chord gitar atau kord kunci gitar Waljinah, link 4shared free download gratis mp3 Waljinah – Pamitan gratis dan download gratis ringtone midi lagu Waljinah dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.