Lirik Lagu Waljinah – Kencono Katon Wingko Lyrics

Ora koyo dek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung tansah ngalembono
Ora nate gawe gelo

Mulo aku yo nimbangi
Tuhu tresno sarto bekti
Tresnaku ora mung ono lati
Nanging sak terusing ati

*)
Opo boyadarunane
Saiki mung lamis wae
Katon yen wis ora nggape
Sak solahe mung tansah ngece
aduh gek kepiye

Tak rewangi loro lopo
Nanging yekti tanpo guno
Pancen sliramu wis ora tresno
Kencono mung katon wingko

reff :
kembali ke *)

Lihat kumpulan Lirik Lagu Waljinah lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Waljinah – Kencono Katon Wingko Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Waljinah, chord gitar atau kord kunci gitar Waljinah, link 4shared free download gratis mp3 Waljinah – Kencono Katon Wingko gratis dan download gratis ringtone midi lagu Waljinah dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.