Lirik Lagu Waljinah – Kencono Katon Wingko Lyrics

Ora koyo dek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung tansah ngalembono
Ora nate gawe gelo

Mulo aku yo nimbangi
Tuhu tresno sarto bekti
Tresnaku ora mung ono lati
Nanging sak terusing ati

*)
Opo boyadarunane
Saiki mung lamis wae
Katon yen wis ora nggape
Sak solahe mung tansah ngece
aduh gek kepiye

Tak rewangi loro lopo
Nanging yekti tanpo guno
Pancen sliramu wis ora tresno
Kencono mung katon wingko

reff :
kembali ke *)

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Waljinah lyrics

Bagikan Lirik Lagu Waljinah – Kencono Katon Wingko Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google