Lirik Lagu Waljinah – Jangkrik Genggong Lyrics

Kendal kaline wungu
Ajar kenal karo aku
Lelene mati digepuk
Gepuk nganggo walesane

Suwe ora petuk
ati sido remuk
Kepetuk mung suwarane

E..ya..e..ya..e..
E..ya..e..yae yae yae

Jangkrik genggong
Jangkrik genggong
Luwih becik omomg kosong

Semarang kaline banjir
Jo semelang rak dipikir
Jangkrik upo sobo ning tonggo
Melumpat ning tengah jogan

Wis watake prio
Jare ngaku setyo
Tekan ndalan selewengan

E..ya..e..ya..e..
E..ya..e..yae yae yae

Jangkrik genggong
Jangkrik genggong
Wani nglirik sepi uwong

reff :
Yen ngetan bali ngulon
Tiwas edan ora kelakon
Yen ngrujak rujako nanas
Ojo ditambahi kweni

Kene tiwas nggagas
Awak adem panas
Jebul ono sing nduweni

E..ya..e..ya..e..
E..ya..e..yae yae yae

Jangkrik genggong
Jangkrik genggong
Sampun cekap mongso borong

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Waljinah lyrics

Bagikan Lirik Lagu Waljinah – Jangkrik Genggong Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google