Lirik Lagu Tedjo feat Endah – Katresnanku Lyrics

pr:
Opo pancen wis lali saiki
Opo pancen ora ngerti
Sliramu sing tak tresnani
Rino wengi dadi ati

Opo pancen wis tego atimu
Opo pancen ra rumongso
Sliramu nate ngendiko
Tansah setyo ora bakal cidro

lk :
Aku ra bakal lali nganti tekan saiki
Ora bakal lali
Aku ugo mangerti tresnomu kang sejati
Ora mung aneng lathi

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Aku ra bakal tego
Aku ra bakal cidro
Ora bakal cidro

Aduh aduh kusumo
Manik ing roso tresno
Tejane jiwo rogo

pr :
Janjimu tak enteni duh kangmas
Nganti tumekaning janji
Sineksen langit lan bumi
Yo mung kangmas memenir ing ati

reff :
kembali ke atas…opo pancen…

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Tedjo lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Tedjo feat Endah – Katresnanku Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Tedjo, chord gitar atau kord kunci gitar Tedjo, link 4shared free download gratis mp3 Tedjo feat Endah – Katresnanku gratis dan download gratis ringtone midi lagu Tedjo dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.