Lirik Lagu Tcukimay – Sia Lyrics

Aing teu hayang ningali sia,
Sia geus ngancurkeun aing,
Gara-gara sia aing teu teunang,
Hurup aing loba di udag dosa…

Aing teu hayang manggihan sia,
Sia geus ngancurkeun aing,
Sia ngan ukur teror jang aing,
Sia teu eureun neror ka aing..

Sia..anjing, sia..goblog..
Sia ngan bisa misahkeun aing
Sia.. anjing, sia.. goblog..

Sia ngan bisa nyieun “berwarna”

Sia.. anjing, sia.. goblog..

Sia euweuh.. aya.. TCUKIMAY !!!!

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Tcukimay lyrics

Bagikan Lirik Lagu Tcukimay – Sia Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google