Artis / Film / Daerah: Titin Jayanti
Judul Lagu: Esuk Pasar Sore Warung
Jenis Konten: Lirik Lagu
Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Esuk Pasar Sore Warung yang dipopulerkan oleh Titin Jayanti belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.

Lirik Lagu Titin Jayanti Esuk Pasar Sore Warung

Ojo ngono mas dadi wong lanang,
Nganggep katresnan koyo dolanan,
Ngolah ngalih anggonmu tresno,
Kadang aku kadang wong liyo..

Ojo ngono mas dadi wong ngganteng,
Ning aku seneng ning kae gelem,
Yen to satrio sing sejati,
Ngomong tresno kudu ono bukti..

(Esuk pasar, sore warung),
Janji nglamar nyatane wurung..
(Esuk tempe, sore dele),
Wingi oke saiki seje..

(Esuk pasar sore warung),
Ngaku pacar nanging ra pernah kunjung,
Dadi wong jo’ mencla-mencle,
Olo becik nggo awak’e dewe…

reff :
Ojo ngono mas dadi wong ngganteng,
Ning aku seneng ning kae gelem,
Yen to satrio sing sejati,
Ngomong tresno kudu ono bukti..

(Esuk pasar, sore warung),
Janji nglamar nyatane wurung..
(Esuk tempe, sore dele),
Wingi oke saiki seje..

(Esuk pasar, sore warung),
Ngaku pacar nanging ra pernah kunjung,
Dadi wong jo’ mencla-mencle,
Olo becik nggo awak’e dewe…

Advertisment ad adsense adlogger