Artis / Film / Daerah: Tedjo
Judul Lagu: Katresnanku
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Tedjo Katresnanku

pr:
Opo pancen wis lali saiki
Opo pancen ora ngerti
Sliramu sing tak tresnani
Rino wengi dadi ati

Opo pancen wis tego atimu
Opo pancen ra rumongso
Sliramu nate ngendiko
Tansah setyo ora bakal cidro

lk :
Aku ra bakal lali nganti tekan saiki
Ora bakal lali
Aku ugo mangerti tresnomu kang sejati
Ora mung aneng lathi

Aku ra bakal tego
Aku ra bakal cidro
Ora bakal cidro

Aduh aduh kusumo
Manik ing roso tresno
Tejane jiwo rogo

pr :
Janjimu tak enteni duh kangmas
Nganti tumekaning janji
Sineksen langit lan bumi
Yo mung kangmas memenir ing ati

reff :
kembali ke atas…opo pancen…

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Katresnanku yang dipopulerkan oleh Tedjo belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.