Artis / Film / Daerah: Tedjo
Judul Lagu: Dudo Kasmaran
Jenis Konten: Lirik Lagu
Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Dudo Kasmaran yang dipopulerkan oleh Tedjo belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.

Lirik Lagu Tedjo Dudo Kasmaran

Pr :
Ora udan kok nggowo payung, aduh lae..
Mlaku-mlaku kalungan sarung..
Yen sinawang koyo wong gemblung,
Thengak-thenguk koyo wong linglung,
Nuruti ati kang bingung..

Lk :
Ngguya-ngguyu ojo nggeguyu, aduh aduh cah ayu
Wong maido pancen gampang..
Bedo kang lagi nandang,
Nora wengi ora awan,
Rasane dudo kasmaran..

Pr : Aduh lae, wong bagus jangan begitu
Lk : Piye maneh gimana lagi dik,
Lk : Urip ndudo rasane sepi
Lk : Loro wuyung setengah mati..

Lk :
Aduh biyung bingung atiku, aduh duh cah ayu
Mung tansah katon sliramu..
Yen wengi gak iso turu,
Ora ngerti opo nggak tau,
Yen aku cinta padamu..

Pr :
Menyang solo payunge ilang, aduh aduh kangmas
Tuku lengo wadahe lali..
Urip ijen ora gampang, dadi dudo ojo sumelang
Ditinggal lungo, mengko tak kancani..
Lk : Kebetulan sekali..
reff :
Pr : Aduh lae, wong bagus jangan begitu
Lk : Piye maneh gimana lagi dik,
Lk : Urip ndudo rasane sepi
Lk : Loro wuyung setengah mati..

Lk :
Aduh aduh biyung bingung atiku, aduh duh cah ayu
Mung tansah katon sliramu..
Yen wengi ora biso turu,
Ora ngerti opo nggak tau,
Yen aku cinta padamu..

Pr :
Menyang solo payunge ilang, aduh aduh kangmas
Tuku lengo wadahe lali..
Urip ijen ora gampang, dadi dudo ojo sumelang
Ditinggal lungo, mengko tak kancani..

Advertisment ad adsense adlogger