Lirik Lagu Susan – Sewu Lampu Taman Cepu Lyrics

Awan tekane sore, ra gang nggantung hp
Ora kober mangan, mangane mung sms-an
Janji ketemuan, kangenku pengen pacaran
Sewu lampu taman cepu nggonku nunggu

Nganggo klambi setrikan, clonoku jean-jeanan
Ora lali parfum, aroma wangi kasmaran
Jam pitu ketemu, ning lesehan tenda biru
Sewu lampu taman cepu nggonku nunggu

Nganti wengi yo mas, tak enteni
Nganti wengi yo mas, tak goleki
Opo kowe ra kelingan,
Po pancen kowe sembranan

Tak sms wis ra nggapris,
Tak telepon wis ora sambung
Taman cepu nganti wengi tak enteni

reff :
Nganggo klambi setrikan, clonoku jean-jeanan
Ora lali parfum, aroma wangi kasmaran
Jam pitu ketemu, ning lesehan tenda biru
Sewu lampu taman cepu nggonku nunggu

Nganti wengi yo mas, tak enteni
Nganti wengi yo mas, tak goleki
Opo kowe ra kelingan,
Po pancen kowe sembranan

Tak sms wis ra nggapris,
Tak telepon wis ora sambung
Taman cepu nganti wengi tak enteni

Nganti wengi yo mas, tak enteni
Nganti wengi yo mas, tak goleki
Opo kowe ra kelingan,
Po pancen kowe sembranan

Tak sms wis ra nggapris,
Tak telepon wis ora sambung
Taman cepu nganti wengi tak enteni

Lk :
Aku ra bakal lali, prasejo mbedani
Budalku kesusu, sepure terus melaju
Medun stasiun mbalur, kebacut mergoku nglamun
Taman cepu, nadyan wengi tak temoni

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Susan lyrics

Bagikan Lirik Lagu Susan – Sewu Lampu Taman Cepu Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google