Lirik Lagu Sunyahni – Loro Bronto Lyrics

Yen Kelingan mring sliramu
Aduh kodyo rinujid atiku
Yen siang tansah katon ngalelo
Dalu datan biso nendro

Opo sliramu wis lali tenan
Dek semono nate janji
Nedyo arep urip bebarengan
Bungah susah dilakoni

*)
Nanging aku ora ngiro
Yen sliramu bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo banjur kromo
Ora nganggo ora nganggo kondo kondo

Wis pestine lelakonku aduh
Aku mung kudu narimo
Sopo kang biso paring usodo
Nggonku nandang lorobronto

reff :
kembali ke *)

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Sunyahni lyrics

Bagikan Lirik Lagu Sunyahni – Loro Bronto Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google