Lirik Lagu Sunyahni – Lelo Ledung Lyrics

Tak lelo lelo lelo ledung
Cep meneng ojo pijer nangis
Anakku sing ayu rupane
Yen nangis ndak ilang ayune

Tak gadang biso urip mulyo
Dadiyo wanito utomo
Ngluhurake asmane wong tuwo
Dadiyo pandekare bongso

*)
Wis cep menengo anakku
Kae bulane ndadari
Koyo buto nggegilani
Lagi nggoleki cah nangis

Tak lelo lelo lelo ledung
Cep meneng anakku cah ayu
Tak emban slendang batik kawung
Yen nangis mundak ibu bingung

reff :
kembali ke *)

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Sunyahni lyrics

Bagikan Lirik Lagu Sunyahni – Lelo Ledung Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google