Lirik Lagu Sunyahni – Jenang Gulo Lyrics

Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki to kangmas
Nalikane nandang susah
Sopo sing ngancani

Biyen mulo, aku tetep tresno
Sarto tetep setyo to kangmas
Dereng nate gawe gelo
Lan gawe kuciwo

http://meliriklagu.com

*)
Ning saiki, bareng mukti
Kowe kok njur lali marang aku
Sitik sitik mesti nesu
Terus ngajak padu,jO ngono ojo ngono

Opo kowe pancen ra kelingan
Jamane gek biyen to kangmas
Kowe janji bungah susah
Podo dilakoni

reff :

kembali ke *)

Lihat kumpulan Lirik Lagu Sunyahni lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Sunyahni – Jenang Gulo Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.