Lirik Lagu Suliana – Asmoro Lyrics

Mung sewates angen, hang manggoni ati nisun
Bingung, bisone mung ngangen ngangen
Sekirane, ono wektu kanggo isun
Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..
Nong ati nisun selawase, mung riko selawase

reff :
Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Mung sewates angen, hang manggoni ati nisun
Bingung, bisone mung ngangen ngangen
Sekirane, ono wektu kanggo isun
Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..
Nong ati nisun selawase, mung riko selawase

http://meliriklagu.com

reff :
Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Lihat kumpulan Lirik Lagu Suliana lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Suliana – Asmoro Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.