Lirik Lagu Suka Wijaya – Ora Niat Dadi Wong Susah Lyrics

AWAK BLI BISA LEMU,
TAMBAH DINA TAMBAH KURU,
BLENAK MANGAN BLENAK TURU,
MEKAYA DURUNG KETEMU,
SING SABAR SENOK WONG AYU..

URIP KUDU SING IKHLAS,
MLARAT ORA DEWEKAN,
URIP AJA GAMPANG RESAH,
ATI SELALU GELISAH,
ORA NIAT DADI WONG SUSAH..

reff :
SENOK SING SABAR..,
KAKANG GAH NGARTI..,
PENGEN SEGALANE CUKUP,
TAPI TANGAN ORA KENTUG..

NAJAN URIP SERBA KURANG,
KEPENGENAN ORA KETURUTAN,
AYO DEDONGA, KARO WEKEL MEKAYA..

http://meliriklagu.com

URIP KUDU SING IKHLAS,
MLARAT ORA DEWEKAN,
URIP AJA GAMPANG RESAH,
ATI SELALU GELISAH,
ORA NIAT DADI WONG SUSAH..

reff :
SENOK SING SABAR..,
KAKANG GAH NGARTI..,
PENGEN SEGALANE CUKUP,
TAPI TANGAN ORA KENTUG..

NAJAN URIP SERBA KURANG,
KEPENGENAN ORA KETURUTAN,
AYO DEDONGA, KARO WEKEL MEKAYA..

AWAK BLI BISA LEMU,
TAMBAH DINA TAMBAH KURU,
BLENAK MANGAN BLENAK TURU,
MEKAYA DURUNG KETEMU,
SING SABAR SENOK WONG AYU..

URIP KUDU SING IKHLAS,
MLARAT ORA DEWEKAN,
URIP AJA GAMPANG RESAH,
ATI SELALU GELISAH,
ORA NIAT DADI WONG SUSAH..

Lihat kumpulan Lirik Lagu Suka Wijaya lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Suka Wijaya – Ora Niat Dadi Wong Susah Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.