Lirik Lagu Suka Wijaya – Ora Niat Dadi Wong Susah Lyrics

AWAK BLI BISA LEMU,
TAMBAH DINA TAMBAH KURU,
BLENAK MANGAN BLENAK TURU,
MEKAYA DURUNG KETEMU,
SING SABAR SENOK WONG AYU..

URIP KUDU SING IKHLAS,
MLARAT ORA DEWEKAN,
URIP AJA GAMPANG RESAH,
ATI SELALU GELISAH,
ORA NIAT DADI WONG SUSAH..

reff :
SENOK SING SABAR..,
KAKANG GAH NGARTI..,
PENGEN SEGALANE CUKUP,
TAPI TANGAN ORA KENTUG..

NAJAN URIP SERBA KURANG,
KEPENGENAN ORA KETURUTAN,
AYO DEDONGA, KARO WEKEL MEKAYA..

URIP KUDU SING IKHLAS,
MLARAT ORA DEWEKAN,
URIP AJA GAMPANG RESAH,
ATI SELALU GELISAH,
ORA NIAT DADI WONG SUSAH..

reff :
SENOK SING SABAR..,
KAKANG GAH NGARTI..,
PENGEN SEGALANE CUKUP,
TAPI TANGAN ORA KENTUG..

NAJAN URIP SERBA KURANG,
KEPENGENAN ORA KETURUTAN,
AYO DEDONGA, KARO WEKEL MEKAYA..

AWAK BLI BISA LEMU,
TAMBAH DINA TAMBAH KURU,
BLENAK MANGAN BLENAK TURU,
MEKAYA DURUNG KETEMU,
SING SABAR SENOK WONG AYU..

URIP KUDU SING IKHLAS,
MLARAT ORA DEWEKAN,
URIP AJA GAMPANG RESAH,
ATI SELALU GELISAH,
ORA NIAT DADI WONG SUSAH..

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Suka Wijaya lyrics

Bagikan Lirik Lagu Suka Wijaya – Ora Niat Dadi Wong Susah Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google