Lirik Lagu Sonny Josz – Sumi Wong Ndeso Lyrics

Laki :
Dhik kowe pancen ayu
Yen kowe ngguyu nyenengke atiku
Lambene sigar jambe
Yen tak sawang tambah ayune

*)
Dhik aku naksir kowe
Apa kowe wis ono sing nduwe
Wis ono rong minggu
Tak simpen ono njero dodoku

(Sumi-Sumi pancen ayu)
Kembang ndeso asli Wonogiri
(Sumi-Sumi pancen ayu)
Sumpah mati aku tresno sliramu

(Sumi-Sumi pancen ayu)
Kembang ndeso asli Wonogiri
(Sumi-Sumi pancen ayu)
Wani sumpah sikilku ketiban palu

WANITA :
Opo mas kowe pancen tresno
Atiku iki isih ragu-ragu
Yen pancene tresno
Cepet lamaren marang wong tuwoku

REFF :
kembali ke *)

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Sonny Josz lyrics

Bagikan Lirik Lagu Sonny Josz – Sumi Wong Ndeso Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google