Lirik Lagu Sonny Josz – Sri Wis Bali Lyrics

Sri, kowe wis bali
Biyen lungo kok ora pamit aku
Jarene kowe pamite tuku trasi
Kowe malah minggat ninggalake aku

Sri, kowe wis bali
Ati seneng, senenge setengah mati
Nanging siji, Sri nggawe tangise ati
kowe bali nggowo oleh-oleh anak bayi

*)
Wis rong taun aku ngenteni kowe, Sri
Lawang omah saben dino ra dikunci
Kowe wis ngerti yen aku wong ra nduwe
Dadi kuli bayarane ora mesti

http://meliriklagu.com

Tak rewangi aku dodol klambi
Nggoleki kowe, Sri sing tak tresnani
Tak rewangi aku dodol klambi
Kentekan sangu, Sri nggoleki kowe

Sri, kowe wis bali
Ati seneng, senenge setengah mati
Nanging siji, Sri nggawe tangise ati
Kowe bali nggowo oleh-oleh anak bayi

reff :
Kembali ke *) wis rong taun…

Lihat kumpulan Lirik Lagu Sonny Josz lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Sonny Josz – Sri Wis Bali Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.