Lirik Lagu Sodiq feat Ratna – Ojo Njaluk Pegat Lyrics

Pr :
Pancene bener omonge tacik
Remuk kabeh dadi bojomu
Mbendinane mbok keplaki
Mbok gebuki mbok pisui

Lk :
Sebab kakean cangkem,
Dadi wong wedok
Jok cerewet dik,
Karo wong lanang

Pr :
Yo mesti wae ,
Ora mbok ingoni,
Ora mbok openi
Wani rabi mas..Kudu tanggung jawab

Yen jek seneng kelon mas
Ojo moro tangan
(Ojo kereng kereng to mas karo aku)

Reff :
Pr :
Melarat tak belani,
Mbumbung tak openi
Opo ngene dibukak
Kelonan nomer siji,
Mergawe nomor pitu mangan watu

Nganggur taun taunan
Mangan gak melok adang
Cek nggantenge raimu
Aku wis ora kuwat
Cepet golekno surat
Ndang di pegat

Lk:
Ojo nekat dik ojo ojo njaluk dipegat
Sebab pegatan saiki surate larang

Reff :
Kembali ke atas…

Duet :
Sebab pegatan saiki surate larang, 2X

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Sodiq lyrics

Bagikan Lirik Lagu Sodiq feat Ratna – Ojo Njaluk Pegat Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google