Lirik Lagu Sodiq feat Ratna – Ojo Njaluk Pegat Lyrics

Pr :
Pancene bener omonge tacik
Remuk kabeh dadi bojomu
Mbendinane mbok keplaki
Mbok gebuki mbok pisui

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

Lk :
Sebab kakean cangkem,
Dadi wong wedok
Jok cerewet dik,
Karo wong lanang

Pr :
Yo mesti wae ,
Ora mbok ingoni,
Ora mbok openi
Wani rabi mas..Kudu tanggung jawab

Yen jek seneng kelon mas
Ojo moro tangan
(Ojo kereng kereng to mas karo aku)

Reff :
Pr :
Melarat tak belani,
Mbumbung tak openi
Opo ngene dibukak
Kelonan nomer siji,
Mergawe nomor pitu mangan watu

Nganggur taun taunan
Mangan gak melok adang
Cek nggantenge raimu
Aku wis ora kuwat
Cepet golekno surat
Ndang di pegat

Lk:
Ojo nekat dik ojo ojo njaluk dipegat
Sebab pegatan saiki surate larang

Reff :
Kembali ke atas…

Duet :
Sebab pegatan saiki surate larang, 2X

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Sodiq lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Sodiq feat Ratna – Ojo Njaluk Pegat Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Sodiq, chord gitar atau kord kunci gitar Sodiq, link 4shared free download gratis mp3 Sodiq feat Ratna – Ojo Njaluk Pegat gratis dan download gratis ringtone midi lagu Sodiq dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.