Artis / Film / Daerah: Sunyahni
Judul Lagu: Jenang Gulo
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Sunyahni Jenang Gulo

Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki to kangmas
Nalikane nandang susah
Sopo sing ngancani

Biyen mulo, aku tetep tresno
Sarto tetep setyo to kangmas
Dereng nate gawe gelo
Lan gawe kuciwo

*)
Ning saiki, bareng mukti
Kowe kok njur lali marang aku
Sitik sitik mesti nesu
Terus ngajak padu,jO ngono ojo ngono

Opo kowe pancen ra kelingan
Jamane gek biyen to kangmas
Kowe janji bungah susah
Podo dilakoni

reff :

kembali ke *)

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Jenang Gulo yang dipopulerkan oleh Sunyahni belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.