Artis / Film / Daerah: Safitri
Judul Lagu: Pantai Baron
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Safitri Pantai Baron

Lk :
Semburat layung sore,
Ono langit siring kulon
Katon endah sesawangan,
Segoro kidul pantai mbaron

Pr :
Kowe lang aku sak kloro,
Lungguh jejer sesandhingan
Prau sampan, nggo sandharan
Nglaras endahe kahanan

Lk :
Kenangan kuwi, aku ra bakal lali
Naliko marang kowe ngucap,..
Duet :
Janji setyo, marang aku, kucap ing lathimu
Mugo-mugo ora lamis,
Pr : Tulus soko atimu,
Duet : Aku ndungo…

reff :
Pr :
Derese uluhku, nelesi dadaku
Aku wedi sliramu ninggal aku

Lk :
Dene katresnanmu, tulus kanggo aku
Aku ora mentolo, gawe loro lan kuciwane
Duet :
Ati iki, kang nyawiji, prasetyo ing janji
Mring sliramu, kekasihku, nganti akhir hayatku

reff :
Pr :
Kowe lang aku sak kloro,
Lungguh jejer sesandhingan
Prau sampan, nggo sandharan
Nglaras endahe kahanan

Lk :
Kenangan kuwi, aku ra bakal lali
Naliko marang kowe kucap,..

Duet :
Janji setyo marang aku, kucap ing lathimu
Mugo-mugo ora lamis,
Pr : Tulus soko atimu,
Duet : Aku ndungo…

reff :
Pr :
Derese uluhku, nelesi dadaku
Aku wedi sliramu ninggal aku

Lk :
Dene katresnanmu, tulus kanggo aku
Aku ora mentolo, gawe loro lan kuciwane

Duet :
Ati iki, kang nyawiji, prasetyo ing janji
Mring sliramu, kekasihku, nganti akhir hayatku
Janji setyo marang aku, kucap ing lathimu
Mugo-mugo ora lamis,
Pr : Tulus soko atimu,

Duet :
Ati iki, kang nyawiji, prasetyo ing janji
Mring sliramu, kekasihku, nganti akhir hayatku

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Pantai Baron yang dipopulerkan oleh Safitri belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.