Lirik Lagu Rina Amelia – Lungiting Asmoro Lyrics

Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu duh wong ayu
Ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Senadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

http://meliriklagu.com

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro
Iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno dudu bondo
Nanging lungiting asmoro

reff :
kembali ke atas..seprene…

Lihat kumpulan Lirik Lagu Rina Amelia lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Rina Amelia – Lungiting Asmoro Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.