Lirik Lagu Rina Amelia – Lungiting Asmoro Lyrics

Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu duh wong ayu
Ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Senadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro
Iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno dudu bondo
Nanging lungiting asmoro

reff :
kembali ke atas..sepreneā€¦

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Rina Amelia lyrics

Bagikan Lirik Lagu Rina Amelia – Lungiting Asmoro Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google