Lirik Lagu Rika Asbi – Langit Mendung Kutho Ngawi Lyrics

Dalan iki biyen nate tak liwati
Nalikane langit mendhung kutho ngawi
Sendang glagah wis ginurit jroning ati
Saben liwat aku ora biso lali

Tak ulati isih koyo wingi uni
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili
Roso nglangut yen katon pan tanpo pagut
Katresnanku rinenggut purbaning pesthi

reff :
Dalan iki biyen nate tak liwati
Nalikane langit mendhung kutho ngawi
Sendang glagah wis ginurit jroning ati
Saben liwat aku ora biso lali

Tak ulati isih koyo wingi uni
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili
Roso nglangut yen katon pan tanpo pagut
Katresnanku rinenggut purbaning pesthi

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Rika Asbi lyrics

Bagikan Lirik Lagu Rika Asbi – Langit Mendung Kutho Ngawi Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google