Lirik Lagu Reny Farida – Ngeluntung Welase Lyrics

Apuwo tah riko saiki,
Hang dieman sing ngimbangi
Weruh lakune lan tingkah polahe,
Semendal ring ati

Karuan sun tinggalno,
Hang dieman wis ngeliyo
Jujugan isun mung wong tuwek loro,
Masiyo gelo sun lilakno

reff :
Cetek seron pikir riko,
Mung nafsu hang dipujo
Ngeluntung yo welase,
Sing kuat isun nyonggo

Timbang isun dewek loro,
Riko terus terus ngeliyo
Isun biso golet ganti,
Isun wis tinggalno

reff :
kembali ke atas..apuwo tah riko…

Cetek seron pikir riko,
Mung nafsu hang dipujo
Ngeluntung yo welase,
Sing kuat isun nyonggo

Timbang isun dewek loro,
Riko terus terus ngeliyo
Isun biso golet ganti,
Isun wis tinggalno

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Reny Farida lyrics

Bagikan Lirik Lagu Reny Farida – Ngeluntung Welase Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google