Lirik Lagu Reny Farida – Kaliwat Kangen (Campursari Banyuwangi) Lyrics

Kangen siro sun gantung, nong padange ulan
Kangen siro sun gantung, nong akehe lintang
Timbyang nong ati, dadi pikiran
Byanguro nong duwuran, nawi biso memengan

*)
Kangen sun uncalaken, nong tengah segoro
Ambi deleng delengan, kembyange ati nawi ono ring kono
Kadung kecaruk, tulung warahen
Gok isun magih demen, magih ngangen ngangen

reff :
Nong cracabyane lawang iki sun ngenteni
Anane sun ngenteni riko bengen tau janji
Sing arep nyulayani wirange ati
Angel uliye isun nutupi

kembali ke *)..kangen sun uncalaken…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Reny Farida lyrics

Bagikan Lirik Lagu Reny Farida – Kaliwat Kangen (Campursari Banyuwangi) Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google