Lirik Lagu Ratna Antika – Layang Sworo Lyrics

Layangmu, lewat sms hp-mu
Raiso ngobati kangenku
Sworomu, lewat telepon gratisan
Raiso ngalai yen sesandhingan

Janjimu semono tresnamu gede
Nyatane saiki kok tinggalake

Layang sworo, raiso ngobati
Roso kangen marang sliramu, yayi…
Layang sworo, raiso ngganteni
Kulino aku nyandhing sliramu, yayi…

kembali ke atas..layangmu,lewat sms…

reff :

Layang sworo, raiso ngobati
Roso kangen marang sliramu, yayi…
Layang sworo, raiso ngganteni
Kulino aku nyandhing sliramu, yayi..

Layang sworo, raiso ngobati
Roso kangen marang sliramu, yayi…
Layang sworo, raiso ngganteni
Kulino aku nyandhing sliramu, yayi..

Layang sworomu, mung nambai kangene atiku
Layang sworomu, mung nambai kangene atiku

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Ratna Antika lyrics

Bagikan Lirik Lagu Ratna Antika – Layang Sworo Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google