Lirik Lagu Ratna Antika – Denpasar Arjosari Lyrics

Tanggal 30 Oktober dek wingi
SMS mu isih ono HP iki
Tak simpen ono njero folder Pribadi
Trus tak woco saben awan saben bengi

*)
Soko terminal arjosari (Arjosari..)
Kowe pamit budhal neng Mbali
Emboh Denpasar embuh ngendi (Pasar Sapi..)
Emboh Kecantol cowok australi

Nanging saiki kok ngajak bubar
Opo kowe kepincut cewek Denpasar
Keputusanmu bulat tekatmu
Mung pandunganku padhango dalanmu

Sing penting aku wes tau ngrasakke
Yen ngajak pisah aku mung manut wae
Joko dudo Denpasar akeh tunggale
Pilih Ketut, opo Wayan opo Made

reff :

Ora prawan ora rondho
Aku ngerti kowe sopo
Ora joko ora dudo
Karo aku jane podho

Aku wes mbok wanti-wanti
Ojo nganti aku lali
Tapi engkau lupa diri
Cintaku kau bawa pergi

Timbang mikir kowe penak turu wae
Sopo ngerti aku ngimpi pethuk kowe
Njrone ngimpi terus kowe tak jak “ngene”
Yen ra gelem penak diplekotho wae….

Kembali ke – *}

Lihat kumpulan Lirik Lagu Ratna Antika lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Ratna Antika – Denpasar Arjosari Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Ratna Antika, chord gitar atau kord kunci gitar Ratna Antika, link 4shared free download gratis mp3 Ratna Antika – Denpasar Arjosari gratis dan download gratis ringtone midi lagu Ratna Antika dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.