Artis / Film / Daerah: Ratna Antika
Judul Lagu: Denpasar Arjosari
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Ratna Antika Denpasar Arjosari

Tanggal 30 Oktober dek wingi
SMS mu isih ono HP iki
Tak simpen ono njero folder Pribadi
Trus tak woco saben awan saben bengi

*)
Soko terminal arjosari (Arjosari..)
Kowe pamit budhal neng Mbali
Emboh Denpasar embuh ngendi (Pasar Sapi..)
Emboh Kecantol cowok australi

Nanging saiki kok ngajak bubar
Opo kowe kepincut cewek Denpasar
Keputusanmu bulat tekatmu
Mung pandunganku padhango dalanmu

Sing penting aku wes tau ngrasakke
Yen ngajak pisah aku mung manut wae
Joko dudo Denpasar akeh tunggale
Pilih Ketut, opo Wayan opo Made

reff :

Ora prawan ora rondho
Aku ngerti kowe sopo
Ora joko ora dudo
Karo aku jane podho

Aku wes mbok wanti-wanti
Ojo nganti aku lali
Tapi engkau lupa diri
Cintaku kau bawa pergi

Timbang mikir kowe penak turu wae
Sopo ngerti aku ngimpi pethuk kowe
Njrone ngimpi terus kowe tak jak “ngene”
Yen ra gelem penak diplekotho wae….

Kembali ke – *}

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Denpasar Arjosari yang dipopulerkan oleh Ratna Antika belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.