Lirik Lagu Nurhana – Terlena (Versi Jawa / Campursari) Lyrics

Tansah tak gowo jroning atiku,setyo tresnamu
Lilo legowo kabeh tresnaku,
Ooo..mring sliramu
Terlena, ku terlena

Tansah kelingan tan biso lali, setyo lan janji
Lintang rembulan kang dadi seksi,
Ooo..anyekseni
Terlena, ku terlena

Nanging kabeh tondo tresno
Nora nate dadi reno
Malah sliramu gawe cidro

Biyen jare kondo setyo
Ora bakal gawe gelo
Malah saiki sajak nglewo
Aduh kangmas, gawe cuwo, atiku…

reff :

Nanging kabeh tondo tresno
Nora nate dadi reno
Malah sliramu gawe cidro

Biyen jare kondo setyo
Ora bakal gawe gelo
Malah saiki sajak nglewo
Aduh kangmas, gawe cuwo, atiku…

Nadyan kuciwo roso atiku, marang sliramu
Nora kuwowo pancen tresnaku, amung sliramu
Terlena, ku terlena
Terlena, ku terlena

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Nurhana lyrics

Bagikan Lirik Lagu Nurhana – Terlena (Versi Jawa / Campursari) Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google