Lirik Lagu Nurhana – Terlena (Versi Jawa / Campursari) Lyrics

Tansah tak gowo jroning atiku,setyo tresnamu
Lilo legowo kabeh tresnaku,
Ooo..mring sliramu
Terlena, ku terlena

Tansah kelingan tan biso lali, setyo lan janji
Lintang rembulan kang dadi seksi,
Ooo..anyekseni
Terlena, ku terlena

Nanging kabeh tondo tresno
Nora nate dadi reno
Malah sliramu gawe cidro

Biyen jare kondo setyo
Ora bakal gawe gelo
Malah saiki sajak nglewo
Aduh kangmas, gawe cuwo, atiku…

http://meliriklagu.com

reff :

Nanging kabeh tondo tresno
Nora nate dadi reno
Malah sliramu gawe cidro

Biyen jare kondo setyo
Ora bakal gawe gelo
Malah saiki sajak nglewo
Aduh kangmas, gawe cuwo, atiku…

Nadyan kuciwo roso atiku, marang sliramu
Nora kuwowo pancen tresnaku, amung sliramu
Terlena, ku terlena
Terlena, ku terlena

Lihat kumpulan Lirik Lagu Nurhana lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Nurhana – Terlena (Versi Jawa / Campursari) Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.