Lirik Lagu Nurhana – Taman Jurug Lyrics

NING KUTHO SOLO, TUWO LAN MUDO,
NYANG TAMAN JURUG ING PINGGIR BENGAWAN SOLO
MUDO LAN MUDI, AWAN LAN MBENGI,
DO SUKO-SUKO NANGING OJO NGIKET JANJI

CAHYANING BULAN NRAJANG PUCUKING CEMORO
ANGIN KANG TEKO SASAT NGGOWO GENDING TRESNO
BANYU BENGAWAN SINOROT CAHYANING BULAN
LIR SEWU DIAN ALERAP NGGUGAH KENANGAN

NGERSAKNE OPO, MUNG SARWO ONO,
NING TAMAN JURUG TAMAN ENDAH KUTHO SOLO
PAPAN KREASI, MUDO LAN MUDI,
SING TUWO-TUWO WELINGE OJO NGANTI KERI

REFF :

Kembali ke atas….

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Nurhana lyrics

Bagikan Lirik Lagu Nurhana – Taman Jurug Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google