Lirik Lagu Nurhana – Taman Jurug Lyrics

NING KUTHO SOLO, TUWO LAN MUDO,
NYANG TAMAN JURUG ING PINGGIR BENGAWAN SOLO
MUDO LAN MUDI, AWAN LAN MBENGI,
DO SUKO-SUKO NANGING OJO NGIKET JANJI

CAHYANING BULAN NRAJANG PUCUKING CEMORO
ANGIN KANG TEKO SASAT NGGOWO GENDING TRESNO
BANYU BENGAWAN SINOROT CAHYANING BULAN
LIR SEWU DIAN ALERAP NGGUGAH KENANGAN

http://meliriklagu.com

NGERSAKNE OPO, MUNG SARWO ONO,
NING TAMAN JURUG TAMAN ENDAH KUTHO SOLO
PAPAN KREASI, MUDO LAN MUDI,
SING TUWO-TUWO WELINGE OJO NGANTI KERI

REFF :

Kembali ke atas….

Lihat kumpulan Lirik Lagu Nurhana lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Nurhana – Taman Jurug Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.