Lirik Lagu Nurhana – Mawar Biru Lyrics

Tumetesing waspaku
Ora tego rasaning atiku
Ninggalake…sliramu
Priyo idamanku

Tansah katon esemmu
Ngawe-awe rasaning atiku
Ngelingake…
Naliko bareng mlaku-mlaku

*)
Ora nyono ora ngiro,yen ngene dadine
Aku kudu melu,
Ndherek’ake romo lan ibuku
Mulih nEng ndesaku

Wekasanmu welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono minongko
Tondho katresnanku

REFF :
kembali ke *)

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Nurhana lyrics

Bagikan Lirik Lagu Nurhana – Mawar Biru Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google