Lirik Lagu Nurhana – Luntur Lyrics

YEN LUNTURO WENTERANE
ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE
TEKAN TEKANE ATINE
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE
ORA SEMBODHO MBIYENE
SABEN DINO MUNG TANSAH METUKKE
SABEN KEPETUK TEMBUNGE
ANGGREREPO DADIYO DUWEKE
ORA MAIDHO KOLO MONGSO
MUNG SOK GAWE GELO
EWO SEMONO NGANTI BISO
NGLUNTURKE TRESNO
DITAMBAKNO MRONO MRENE
TIWAS TIWAS NDEDOWO LARANE
NANGING TOMBO SEJATINE
ORA LIYO MUNG AWAKE DEWE
REFF :
Kembali ke atas…

Lihat kumpulan Lirik Lagu Nurhana lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Nurhana – Luntur Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.