Lirik Lagu Nurhana – Lingsir Wengi Lyrics

Lingsir wengi
Sepi durung biso nendro
Kagodho mring wewayah
Kang ngreridhu ati

Kawitane mung sembrono
Njur kulino
Ra ngiro
Yen bakal nuwuhke tresno

http://meliriklagu.com

Nanging duh tibane
Aku dewe kang nemahi
Nandang bronto
Kadung loro sambat-sambat sopo

Rino wengi
Sing tak puji ojo lali
Janjine mugo biso tak ugemi

reff :
kembali ke atas ……

Lihat kumpulan Lirik Lagu Nurhana lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Nurhana – Lingsir Wengi Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.