Lirik Lagu Nurhana – Lingsir Wengi Lyrics

Lingsir wengi
Sepi durung biso nendro
Kagodho mring wewayah
Kang ngreridhu ati

Kawitane mung sembrono
Njur kulino
Ra ngiro
Yen bakal nuwuhke tresno

Nanging duh tibane
Aku dewe kang nemahi
Nandang bronto
Kadung loro sambat-sambat sopo

Rino wengi
Sing tak puji ojo lali
Janjine mugo biso tak ugemi

reff :
kembali ke atas ……

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Nurhana lyrics

Bagikan Lirik Lagu Nurhana – Lingsir Wengi Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google