Lirik Lagu Nurhana – Caping Gunung Lyrics

Dhek jaman berjuang
Njur kelingan anak lanang
Mbiyen tak openi
Ning saiki ono ngendi

Jarene wis menang
Keturutan sing digadhang
Mbiyen ninggal janji
Ning saiki opo lali

Neng nggunung
Tak cadhongi sego jagung
Yen mendhung
Tak silihi caping nggunung

Sukur biso nyawang
Nggunung deso dadi rejo
Bene ora ilang
Nggone podho loro lopo

REFF :

KEMBALI KE ATAS……..

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Nurhana lyrics

Bagikan Lirik Lagu Nurhana – Caping Gunung Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google