Lirik Lagu Novita Anggraini (Vita KDI) – Pacobaning Urip Lyrics

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane gusti
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Reff :

Kembali ke atas…

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Novita Anggraini (Vita KDI) lyrics

Bagikan Lirik Lagu Novita Anggraini (Vita KDI) – Pacobaning Urip Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google