Lirik Lagu Novita Anggraini (Vita KDI) – Nagih Janji Lyrics

kelingan rikolo urip bebarengan
bungah susah kabeh ra dadi alangan
senajan sedino mung mangan sepisan
ati seneng anggone urip bebrayan

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

nanging saiki uripmu uwes mulyo
banjur lali rikolo jaman semono
mangan enak turu penak kerjo menak
njur lali marang aku sreng rumat anak

tego tenan sliramu marang awakku
mbok tinggal lungo suwe opo dayaku
saiki tak kakiting dadi janjimu
lali aku ojo lali anakmu

anakmu saiki wes gede gede
pengen nyuwun pirso sopo toh bapake
udan tangis atiku tambah nelongso
ning atiku yo soyo mbok sio sio

jawaban:

yo pancen wes suwe anggonku lungo
nggonku urip adu nasib ono kutho
aku ninggal anak bojo lan wong tuwo
urip neng deso tansah keloro loro

pancen saiki uripku wes mukti
nanging ojo mbok anggep aku wes lali
jroning ati mung tansah ono sliramu
luwih luwih dadi sumpah jroning atiku

pancen wes dadi sumpah jroning atiku
yen durung biso keturutan karepku
aku ra bakal lali mreng wekasanmu
mung tak jaluk sabar ngenteni tekaku

yen anakmu takon sopo bapake
kuwi kabeh ngono wes ono benere
kandanono aku seh nyambut gawe
nggo mulyake anakmu klawan kowe (2x)

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Novita Anggraini (Vita KDI) lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Novita Anggraini (Vita KDI) – Nagih Janji Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Novita Anggraini (Vita KDI), chord gitar atau kord kunci gitar Novita Anggraini (Vita KDI), link 4shared free download gratis mp3 Novita Anggraini (Vita KDI) – Nagih Janji gratis dan download gratis ringtone midi lagu Novita Anggraini (Vita KDI) dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.