Artis / Film / Daerah: Novita Anggraini (Vita KDI)
Judul Lagu: Pacobaning Urip
Jenis Konten: Lirik Lagu

Lirik Lagu Novita Anggraini (Vita KDI) Pacobaning Urip

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane gusti
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Reff :

Kembali ke atas…

Bila terdapat kesalahan dalam penulisan lirik lagu, chord gitar, atau video klip tidak dapat diputar segera laporkan kepada kami, agar kami senantiasa dapat mengupdate dengan segera. Jika Anda suka dengan mp3 Pacobaning Urip yang dipopulerkan oleh Novita Anggraini (Vita KDI) belilah kaset dan CD artis yang bersangkutan.