Lirik Lagu Novita Anggraini (Vita KDI) – Alun Alun Nganjuk Lyrics

Lungo tak anti-anti
Kapan nggonmu bali
Mertakne endahing wengi
Kutho nganjuk iki

*
Sumulir angin wates
Mundak kangene ati
Opo kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni

Reff:
Ning alun-alun tak goleki
Terminal setasiun tak ubengi
Senajan setaun taenteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lali tenan tho dhek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan tho dhek, karo aku ini
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

*
Reff

Lali tenan tho dhek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan tho dhek, nggonmu janji-janji
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

reff

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Novita Anggraini (Vita KDI) lyrics

Bagikan Lirik Lagu Novita Anggraini (Vita KDI) – Alun Alun Nganjuk Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google