Artis / Film / Daerah Nonik Aprilia
Judul Lagu Ojo Dumeh
Jenis Konten / Materi Lirik Lagu + Video Klip. Chord Gitar belum tersedia.
Pancene wis nyoto
Wong urip ning ngalam ndunyo
Murih tentrem lan raharjo

Becik nduweni kaweruh
Ugo sedyo lan makaryo
Jujur tansah wedi cidro

Banjur yen tinoko
Werdine telung prakoro
Winasis arto lan wiryo

Ngungkurke tumindak nisto
Sami sami den prediyo
Nengenke laku utomo

reff :
Ora angel, linakon waton ra ngewel
Penting tegen, nyambut gawe suwih rigen
Yen mung nyawang sarwo sarwi katon gampang

Ora damang, tansah luput yen tumandang
Isih maneh, urip pisan ojo dumeh
Tanpo noleh wong liyo dianggep remeh

Nadyan kuoso,
Mbondo jo ngendak wong liyo
Bakal gelo, wineleh sang moho kuoso

reff :
kembali ke atas..pancene wis nyoto…
Bila ada kesalahan penulisan Lirik Lagu, Chord Gitar/Kunci Gitar, mohon dibantu untuk mengoreksinya. Jika Video Klip Lagu tersebut tidak bisa diputar, mohon beri tahu kami dengan meninggalkan komentar di bawah ini supaya dapat segera ditindaklanjuti. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*