Lirik Lagu Mus Mulyadi – Rungokno Cah Ayu Lyrics

Rungokno cah ayu, iki kabeh kandhaku
Pancen aku tresno, ora ono wong liyo
Yen kowe percoyo, gek enggal tampanono
Tresnoku mung siji, tumeko jroning ati

Ngertio cah ayu, rasaning pikirku
Yo opo tresnaku, nyang sliramu
Yen wengi tak impi, yen awan kelingan
Nganti kiamat, tak enteni

Mulane cah ayu, enggal maturo ibu
Kerso opo ora, duwe mantu awakku

reff :
Ngertio cah ayu, rasaning pikirku
Yo opo tresnaku, nyang sliramu
Yen wengi tak impi, yen awan kelingan
Nganti kiamat, tak enteni

Mulane cah ayu, enggal maturo ibu
Kerso opo ora, duwe mantu awakku

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Mus Mulyadi lyrics

Bagikan Lirik Lagu Mus Mulyadi – Rungokno Cah Ayu Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google