Lirik Lagu Mus Mulyadi – Rungokno Cah Ayu Lyrics

Rungokno cah ayu, iki kabeh kandhaku
Pancen aku tresno, ora ono wong liyo
Yen kowe percoyo, gek enggal tampanono
Tresnoku mung siji, tumeko jroning ati

Ngertio cah ayu, rasaning pikirku
Yo opo tresnaku, nyang sliramu
Yen wengi tak impi, yen awan kelingan
Nganti kiamat, tak enteni

http://meliriklagu.com

Mulane cah ayu, enggal maturo ibu
Kerso opo ora, duwe mantu awakku

reff :
Ngertio cah ayu, rasaning pikirku
Yo opo tresnaku, nyang sliramu
Yen wengi tak impi, yen awan kelingan
Nganti kiamat, tak enteni

Mulane cah ayu, enggal maturo ibu
Kerso opo ora, duwe mantu awakku

Lihat kumpulan Lirik Lagu Mus Mulyadi lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Mus Mulyadi – Rungokno Cah Ayu Lyrics ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.