Lirik Lagu Mus Mulyadi – Rondo Ngarep Omah Lyrics

Ono rondo manggon ngarep omahku
Yen ‘ruh aku, deweke ngguya-ngguyu
Yen dheke ngerti aku namatke
Carane mlaku soyo digawe-gawe

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini

*)
Kiro-kiro umure seket pitu
wis meh podho karo yuswane ibu
Aku ra ngerti opo karepe
saben sore aku dikirimi roti

http://meliriklagu.com

Suwe-suwe atiku
Soyo mundak bingung
Kudu-kudu
Kepingin nyang omahe

Kok ndilalah ibu pirso kabehe
saben teko rotine dibalekke
Atiku tentrem koyo adate
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe

reff :
kembali ke *)

Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe [2X]

DOWNLOAD VIDEO KLIP

Lihat kumpulan Lirik Lagu Mus Mulyadi lyrics

Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google
Lirik Lagu Mus Mulyadi – Rondo Ngarep Omah Lyrics. Lirik lagu atau teks lagu terbaru, youtube video klip Mus Mulyadi, chord gitar atau kord kunci gitar Mus Mulyadi, link 4shared free download gratis mp3 Mus Mulyadi – Rondo Ngarep Omah gratis dan download gratis ringtone midi lagu Mus Mulyadi dengan judul di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang / pencipta, artis, band, penyanyi serta label musik yang bersangkutan sebagai promotor. Ini disediakan hanya untuk keperluan evaluasi. Jika Anda suka dengan lyrics, mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.