Lirik Lagu Miswandi – Panen Pari Lyrics

Wong tani podho macul, wong wadon podho tandur
Parine subur-subur, manuke mabur-mabur..
Ning kutho rogojampi, jarene tuku klambi
Usume panen pari, yo akeh wong kang rabi..

Mantene diarak keliling deso,
Muter-muter karo numpak dokar,
Tamune wis bengi ra ndang bali,
Mantene sing wadon kok mesam-mesem,
Sing lanang ketok’e methentheng..

Ono paran.., yo ono paran..
Ono paran.., yo ono paran..
Dik dik dik, jarene
Keris isun kecanthol ning geger..

ref :
Wong tani podho macul, wong wadon podho tandur
Parine subur-subur, manuke mabur-mabur..
Ning kutho rogojampi, jarene tuku klambi
Usume panen pari, yo akeh wong kang rabi..

Mantene diarak keliling deso,
Muter-muter karo numpak dokar,
Tamune wis bengi ra ndang bali,
Mantene sing wadon kok mesam-mesem,
Sing lanang ketok’e methentheng..

Ono paran.., yo ono paran..
Ono paran.., yo ono paran..
Dik dik dik, jarene
Keris isun kecanthol ning geger..

Mantene diarak keliling deso,
Muter-muter karo numpak dokar,
Tamune wis bengi ra ndang bali,
Mantene sing wadon kok mesam-mesem,
Sing lanang ketok’e methentheng..

Ono paran.., yo ono paran..
Ono paran.., yo ono paran..
Dik dik dik, jarene
Keris isun kecanthol ning geger..

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Miswandi lyrics

Bagikan Lirik Lagu Miswandi – Panen Pari Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google