Lirik Lagu Manthous – Tak Eling Eling Lyrics

Tak eling eling,
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku,
Candik ayu sumunar netramu

Sore kang edi amung esemu,
Sing ora nguwati
Nadyan widodari,
Kalah endah anyengsemke ati

Semar sabrang,
Legog legog ning omah bingung
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang payingan

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara marai
Mbesok kapan aku,
biso nyanding lintang panjerino

reff :

Semar sabrang,
Legog legog ning omah bingung
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang payingan

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara marai
Mbesok kapan aku,
biso nyanding lintang panjerino

Loading...

>> Download <<

Lihat kumpulan Lirik Lagu Manthous lyrics

Bagikan Lirik Lagu Manthous – Tak Eling Eling Lyrics ke :
Facebook | Twitter | Digg | Stumbleupon | Delicious | Reddit | Google